Νέα από το Μεσαιωνικό Μέτωπο II
Ετσι όπως τα κάνατε…

Ο επίδοξος σφετεριστής της εξουσίας Χρήστος Παρασκευαΐδης, ξαναχτύπησε. Ετσι λοιπόν, για να σιγουρέψει την προπαγάνδα, απαιτεί να είναι το μαγαζί του, που θα αναλάβει το γράψιμο των σχολικών βιβλίων των θρησκευτικών. Ετσι, νάναι βέβαιος ότι θα πετύχει το τύφλωμα στα ελληνόπουλα! Λέει: [η εκκλησία] "είναι το αρμόδιον όργανον διά την εξέτασιν του ορθοδόξου δογματικού περιεχομένου των βιβλίων των θρησκευτικών". Ε ρε σανίδα που σας χρειάζεται! Να τους βάλεις, όλο αυτό το κηφηναριό, να σκάβουν τον Υμηττό μέχρι να βγούν απ'την άλλη!

Δια την Ιστορίαν: αμέσως μετά την τιμωρία στο Πα-σοκ, που επέβαλε ο "περήφανος" ελληνικός όχλος, ο υφυπουργός Παιδείας της νέας κυβέρνησης Γ. Καλός, υποσχέθηκε στο παπαδαριό να τους βάλει συνέταιρους στο υπουργείο του. Τώρα λέει ότι δεν το περίμενε πως θα φτάναμε ως εκεί! Τι μας λές; Αν δεν μπορούσε να δει αυτό που βλέπει και η κυρά-Μαρίκα της γειτονιάς, τι διάολο υφυπουργός μας στολίστηκε; Εκτός κι αν ήθελε κι αυτός να φτάσει το πράγμα εκεί που έφτασε, οπότε, είναι διπλά επικίνδυνος!

Και καλά αυτή η κυβέρνηση, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει. Αμ, εκείνοι οι "σοσιαλιστές" του Πα-σοκ που άφησαν τον ακροδεξιό παπά να σηκώσει κεφάλι; Που δεν είχαν τα … να τον στείλουν από και πούρθε; Θάχουν τώρα τα μούτρα να κάνουν και κριτική στη στάση της κυβέρνησης;

Ταλαίπωρε, αγράμματε Ελληνα. Ακόμα και με ντοκτορά, αγράμματος έμεινες! Οταν την αθλιότητα την έχεις και στο σύνταγμά σου, μην απορείς για ό,τι σου πέφτει στο κεφάλι!


 


Ἐν ἀρχῄ ἤν τό Χάος…


Ο άλλος λέει ότι τα UFO
είναι οι πανάρχαιοι Ελληνες
που γυρίζουν από τα διαπλανητικά τους ταξίδια…

 

…καί ἐγένετο blog!