Ρε δεν πάτε στο διάολο και σεις και οι θεοί σας!
Η ανθρώπινη φύση, προχωράει όλο και παραπέρα, τα όρια της ξεφτίλας.

Γιατί έτσι του αρέσει, γιατί ο δικός του ο θεός είναι ο σωστός και ο δικός σου λάθος, νομίζει ότι μπορεί να σού επιβάλει την ηλιθιότητά του δια της βίας. Και σού τραβάει άλλοτε μια ιερά εξέταση, άλλοτε μια τζιχαντ. Και συ κάθεσαι και λες, "μα καλά τελικά ποιος είναι ο Μαλάκας, αυτός ή μήπως εγώ;"

Και να που πήρε αέρα ο κρετίνος και θέλει να περάσει το "θείο" νόμο του και μεσ' το σπίτι σου! Μπαμ! Και δέκα στον αέρα, από δω κι από κει. Ετσι, για να τιμωρηθείς που είσαι άπιστος.

Κι από την άλλη, οι ανεγκέφαλοι που "κυβερνάνε", αντί να κάνουν δουλειά σε βάθος, να σταματήσει στη βάση του αυτό το αίσχος - δε μιλάω για την τρομοκρατία, για την πολύ πιο επικίνδυνη θρησκοληψία - απαντούν με μία απ'τα ίδια. Δε βλέπουν πιο πέρα απ'τη μύτη τους. Οταν μού κάνεις τον Πάπα ποπ σταρ, όταν δεν σού κάνει παράξενο να βλέπεις τα πιτσιρίκια να χοροπηδάνε κάτω απ'το παράθυρό του, όταν έχεις τον άλλο να τούς λέει "σε πάω δικέ μου", κι εσύ το βλέπεις χαριτωμένο και μοντέρνο, τότε δεν μπορείς νάχεις την απαίτηση ο άλλος που ζει ακόμα στην προϊστορία, νάχει και cool σκέψη!

Οι απάνω λοιπόν, τα σημερινά μικροσυμφεροντάκια τους μόνο (Ιρακ και σια) και το τι φωτιά βάζουν, ούτε που μπορούν να το φανταστούν, με τους δήθεν πολέμους τους στην τρομοκρατία. Καουμποϊσμοί της πλάκας! Κόπανοι του κερατά είναι όλοι τους (όχι; Δείτε πχ, τη σφαλιάρα που έφαγαν με το "ευρωσύνταγμα", που δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ότι θα γίνει, αυτό που έβλεπε ξεκάθαρα, η κάθε κυρά-Μαρίκα). Και πού μας πάνε μ'αυτή την άσχετη αντιμετώπιση; Θάχουμε άγχος ακόμα και να βγούμε στο δρόμο;

Συνεχίστε να νομίζετε ότι οι άλλοι είναι ακίνδυνοι, γιατί δεν έχουν τις οπλάρες σας και τις βομβάρες σας (να θυμίσω ότι ιδιοκτήτης όλων αυτών είναι αυτός που τα πληρώνει, δηλαδή εμείς. Ετσι παρεμπιπτόντως) και θα μας τινάξετε όλους. Συνεχίστε ν'απαντάτε με βία σ'αυτούς τους προγλωσικούς. Συνεχίστε ν'αφήνετε να παίζεται αυτό το ηλίθιο παιχνίδι, "όχι δεν είναι ο δικός σου καλύτερος, είναι ο δικός μου" και θα μείνουν μόνοι τους στο τέλος οι θεοί να τσακώνονται γι αυτά (στα τέτοια τους δηλαδή, αλλά ας πούμε).

Και μετά, μ'αυτούς τους αφιονισμένους Ράμπο, θα μού το λύσετε το πρόβλημα; Που άμα "κρίνουν", λέει ότι είσαι ύποπτος, σού τραβάνε πέντε σφαίρες στο κεφάλι (μια και δύο φτάνουν να σε εξατμίσουν, πέντε δείχνουν ψυχικά ανώμαλο - και την ευθύνη τήν έχουν αυτοί που τούς ξαμολάνε οπλισμένους στο δρόμο) και ας πρόσεχες;

Και μη μού πείτε, οι μεγάλοι, στημένες υποθέσεις και τεράστια συμφέροντα και άλλες τέτοιες αηδίες. Οτι δεν είναι τόσο απλά, τα πράγματα, είναι πολύ πιο περίπλοκα, όπως αρέσκονται να αναμασάνε όλοι αυτοί που σού παριστάνουν τον ενδιαφέροντα και διαβασμένο. Οχι, και κατηγορηματικά όχι. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Απλώς πρέπει να στα παρουσιάζουν περίπλοκα, για να μην έχεις το κουράγιο να το ψάξεις.

Δεν είναι αρκετά όλα αυτά; Δεν είναι ώρα πια, οι ελάχιστοι άνθρωποι με λίγο νιονιό, πούχουν απομείνει στον πλανήτη, να κάνουν κάτι; Αφού έτσι κι'αλλιώς, αυτοί που υποτίθεται ότι διαχειρίζονται τη ζωή μας και το μέλλον μας, απέδειξαν την ανικανότητά τους; Να τελειώνουμε πια με το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο ψέμα πούχει πουληθεί ποτέ και όλα τα βάσανα που μάς έχει φορτώσει, αιώνες τώρα; Οι "φωτισμένες ελίτ" δεν έχουν μεγάλη ευθύνη για την αδράνειά τους; Η μήπως κι αυτοί, επαφίενται στο "κύριε ελέησον";


 


Ἐν ἀρχῄ ἤν τό Χάος…


Ο άλλος λέει ότι τα UFO
είναι οι πανάρχαιοι Ελληνες
που γυρίζουν από τα διαπλανητικά τους ταξίδια…

 

…καί ἐγένετο blog!