Μεγάλη συνωμοσία στην Ελληνική Τηλεόραση!
Θέλουν να πολτοποιήσουν τον εγκέφαλο του μέσου Ελληνα!

Πρόκειται για ένα καταχθόνιο σχέδιο που προβλέπει την τελική και άνευ όρων παράδοση του υποσυνείδητου του Ελληνα στη βούληση πολιτικών και οικονομικών υπερδυνάμεων του εξωτερικού.

Βασισμένο στις μελέτες ενός επιτελείου επιστημόνων που ξέφυγαν τις συλλήψεις, μετά το τέλος του πολέμου, στην ηττημένη Ναζιστική Γερμανία, ένα βιολογικό-ψυχολογικό πείραμα που έχει κιόλας εφαρμοστεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε κλινικές περιπτώσεις, όπου χρειάζεται άμεση καταστολή της υπερανεπτυγμένης εγγενούς βιαιότητας του ασθενούς. Προβλέπει τη δια της βίας παρακολούθηση σκηνών αντίστοιχης βίας, με σκοπό να φτάσει ο ασθενής σε κατάσταση πλήρους αηδίας από το θέαμα, κι έτσι να απελευθερωθεί από την δική του βίαιη φύση. Το πείραμα αυτό, είχε για πρώτη φορά βγει στο φως της δημοσιότητας, στις αρχές της δεκαετίας του '70, με την ταινία του Stanley Kubrick, Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Από τότε, η μέθοδος εξελίχτηκε σ'εντυπωσιακό βαθμό. Δεν χρειάζεται πια φυσική επαφή με τον ασθενή για την επέμβαση. Το δε πεδίο εφαρμογής της έχει διευρυνθεί σε πολλούς άλλους τομείς της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Στην Ελλάδα

Ετσι, μ'ένα επιστημονικά μελετημένο και στημένο μηχανισμό, οι δυνάμεις του σκότους, έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν τις τελευταίες δεκαετίες, σε όλα τα κανάλια της χώρας. Εχουν τοποθετήσει σε όλες τις εκπομπές, παρουσιαστές διαμορφωμένους στα εργαστήριά τους, που τούς ελέγχουν από μακριά, με δορυφόρους. Σκοπός τους είναι, να διαδώσουν υπόγεια, μηνύματα που σιγά-σιγά θα αλλοιώσουν την κριτική ικανότητα του καθαρού μυαλού του Ελληνα και θα τον κάνουν υποχείριό τους. Οταν ο στόχος θα έχει επιτευχθεί, όλα τα σχέδιά τους θα μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα, χωρίς την παραμικρή αντίσταση! Από έγκυρους κύκλους, θεωρείται ότι κι'όλας μια σειρά μέτρων, όπως η εφαρμογή του Ευρώ, οι νέου τύπου ταυτότητες ή ακόμα η μαζική διείσδυση των Αλβανών στη χώρα, έχουν επιβληθεί χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο ύπουλο σε όλη τη διαδικασία είναι το ότι οι τοποθετημένοι παρουσιαστές-ανδρείκελα, γρήγορα αναδεικνύονται σε Star στον ελληνικό χώρο, με όλες τις απολαβές που αυτό συνεπάγεται. Σκοπός είναι να φύγει από πάνω τους η παραμικρή υποψία και ταυτόχρονα, να δημιουργηθεί στον Ελληνα τηλεθεατή η εικόνα του ιδανικού προς το οποίο πρέπει να στοχεύει κι αυτός με τη σειρά του!

Μετά τις καταγγελίες για την τεράστια αυτή συνωμοσία, σε βάρος του ελληνικού λαού, μένει να ερευνηθεί αν η Κυβέρνηση έχει ανάμιξη και ποιος είναι ο ρόλος που έχει παίξει στην επικράτηση αυτού του σατανικού σχεδίου!

XXX

ZAP!

Εδώ είμαι! Καλημέρα σας! Μην ανησυχείς καλέ μου αναγνώστη, είσαι στο σωστό blog!

Δεν περνάει μέρα που να μη διαβάσω σε κάποιο blog, έντονη διαμαρτυρία blogger και σχολιαστών, για τα χάλια της ελληνικής τηλεόρασης, για τον άλφα ή τον βήτα ανόητο που λεηλατεί τον τηλεοπτικό χρόνο και προσβάλει τη νοημοσύνη του τηλεθεατή, για τους σταρ που προβάλουν την χλιδάτη αμάθειά τους, για ξανθιές παρουσιάστριες, για τσακωμούς πολιτικών στα παράθυρα (εδώ φταίει ο Bill Gates), για τις αρχές (διάφορες αρχές, όποιες κι αν είναι αυτές, σχετικές ή άσχετες) που δεν κάνουν τίποτε, για, για, για...

Και ο άμοιρος ο τηλεθεατής, δεμένος με λουριά στην τηλεοπτική ηλεκτρική καρέκλα, να βασανίζεται. Να περνά δεκάκις της ημέρας, πλύση εγκεφάλου και να μην μπορεί ν'αντιδράσει. Αδύναμος, να μην μπορεί να ξεφύγει απ'την παγίδα. Και άβουλος! Πάνω απ'όλα άβουλος!

Ξόρκια με το κουμάντο στο χέρι!

Φωνάζει! Για να μην πάει αδικοχαμένος, κόπτεται και σκίζεται! Για να μην τού πουλάνε παραμύθια! Για να μην πέφτει θύμα! Και ζητάει την προστασία του. Απο ποιον; Από άγνωστες, υπερδύναμες αρχές του καλού! Ζητάει απαγορεύσεις. Ζητάει κατακραυγή. Ζητάει αντίδραση όλων! Ζητάει δικαιοσύνη. Ζητάει, ζητάει, ζητάει...

Στόχω πει και ξαναπεί: αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Κοιτάν' να σού τα πάρουν. Κάνε και συ τη δικιά σου. Και είσαι 100% ελεύθερος να το κάνεις! Είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στη ζωή σου, μοναδικό ίσως, αλλά εδώ, είσαι 100% ελεύθερος: ΠΑΤΑ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! Είναι το μόνο όπλο πού έχεις στα χέρια σου, για ν'αντιμετωπίσεις το κακό. Και είναι εντελώς αποτελεσματικό! Το μόνο που φοβούνται στ'αλήθεια. Πάτα το ντε!

Αυτά θέλουν, αυτά τους σερβίρουν

Αλλά την κυρα-Κατίνα σε παρακαλώ, να την αφήσεις στην ησυχία της. Δεν έχει ανησυχίες πέρα απ'την εξέλιξη του βραζιλιάνικου. Και δεν την απασχολούν καθόλου οι δικές σου ευαισθησίες. Θέλεις να την σώσεις; Από τι; Απ΄τον κυρκατινισμό της; Για να βάλεις τι στη θέση του; Εχεις να προτείνεις κάτι καλό;


 


Ἐν ἀρχῄ ἤν τό Χάος…


Ο άλλος λέει ότι τα UFO
είναι οι πανάρχαιοι Ελληνες
που γυρίζουν από τα διαπλανητικά τους ταξίδια…

 

…καί ἐγένετο blog!