Ο Τέλειος Ρατσιστής!
Τι; Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Πάλι ο καυγάς για τις μαθητικές παρελάσεις και ο τσακωμός για το ποιος θα κρατάει τη σημαία. Ο Αλβανός δεν έχει δικαίωμα, λέει ο ένας. Καυγάδες, ιστορίες, άρθρα, τηλεοράσεις, στο τέλος ξεπεράστηκε το θέμα. Μέχρι νάρθει ο επόμενος. Ο Ρουμάνος. Και άντε πάλι απ'την αρχή. Καυγάδες και κανάλια... Κι άμα τελειώσουμε με το Ρουμάνο, θάρθει η σειρά του Πακιστανού και μετά του Κινέζου. Και τελειωμό δεν έχει.

Λοιπόν, για να κλείσει αυτό το θέμα, εγώ λέω να μην κρατάει κανείς τη σημαία, στην παρέλαση. Κανείς! Ούτε ο Ελληνας μαθητής! Κι έτσι, αφού παρέλαση χωρίς σημαία δεν γίνεται, να μην γίνει ούτε παρέλαση! Και να δείτε που στο τέλος όλοι θάναι ευχαριστημένοι. Και πιο πολύ οι ίδιοι οι μαθητές, που θα φύγει από πάνω τους αυτή η ανοησία της παρέλασης. Αλλά πιο πολύ κι απ'τους μαθητές ακόμα, η ίδια η σημαία!

Να πεις ότι το σκέφτηκα πατριωτικά; Παραμύθια. Εντελώς οπορτουνίστικα τα κίνητρά μου. Λέω: αφού ο άλλος τούς πετάει ένα "οι Αλβανοί δεν δικαιούνται να κρατούν τη σημαία" και τού δίνουν 50%, εγώ θα τούς προτείνω "κανένας τη σημαία". Και θα μού δώσουν 100%! Λογικό δεν είναι;

Ωραίος είμαι! Κατεβαίνω! Παιδιά, έχει τρίτο γύρο την Κυριακή;


 


Ἐν ἀρχῄ ἤν τό Χάος…


Ο άλλος λέει ότι τα UFO
είναι οι πανάρχαιοι Ελληνες
που γυρίζουν από τα διαπλανητικά τους ταξίδια…

 

…καί ἐγένετο blog!